Fra atelieret

Fra atelieret

Alle skal med! Dronninger, djevler, rovdyr og alt faenskap som ellers finnes. Vi har de vel i rikt monn alle? Det positive og det negative. Kunstterapeutisk jobber vi med å vedkjenne oss skyggene, akseptere og anerkjenne hva vi reellt sett består av. Det kan kjennes bra.

Bekkestua på Storbekkmoen

Foto Susanne

Maleverksted og terapirom ved Storbekken. Tømmerstue med en liten "svalegang" og vedovn

Litt småplukk

"Blått og oransje"

Utsnitt fra blått maleri

"Reven"

En hilsen fra det ubevisste

Meditasjon er en fantastisk teknikk for å oppnå indre stillhet og sentrering. Vi bruker i utgangspunktet en enkel form med fokus på kontakt med kropp, pust, hjerte, kreativitet og tilstedeværelse. Etter hvert kan tilgangen utvides med energi, balanse og immunstyrkende øvelser. Meditasjon i sin mest utviklede form krever mange års trening, men mye og godt nok oppnås med en mindfulness basert versjon.

 

Til salgs. Akryl malt på plast, 78 x 118 cm. Pris ukjent

Privat

 

 

Copyright © All Rights Reserved

"Storbukken"

Privat

Detalj fra "Til Aila"

Kunstterapeutisk uttrykk

"Til Aila"

Privat. 100 x 120 cm

Velsignelse (apache blessing)

 

"May the sun bring you new energy by day. May the moon softly restore you by night. May the rain wash away your worries. May breeze blow new strength into your beeing. May you walk gently through the world and know it is beauty all the days of your life"

Detalj frå blått maleri

"Til Aila"

Privat. 100 x 120 cm. Mørk versjon

Detalj fra blått maleri. Åsgårdsreia

Kunstterapeutisk uttrykk,

drøm

"Healing doesn`t mean the damage never existed. It means the damage no longer controls our lifes.

 

Indiansk

Storbukken, detalj i maleri 150 x 240, fra gulv til tak

"Kattekvinne"

Liten djevel

Kunstterapeutisk uttrykk

"This is my simple religion. There is no need for temples. No need for complicated philosophy. Our own brain, our own heart is our temple. The philosophy is kindness."

 

Dalai Lama

Illustrasjon til hovedoppgaven i kunstterapi; "Trollkjerringa, Vesla og dukken i serkelommen". En individuasjonsprosess i eventyrform.

Kunstterapi er en psykoterapeutisk retning. Dybdepsykologisk arbeid, om det behøves, med hjelp av kreative utrrykk. Ganske enkelt. Der hvor ord ikke finnes, kan en farge, et symbol, en form, eller et hvilket som helst uttrykk gi innsikt og oppklaring. Ressursene, gleden, latteren, lidenskapen, sinnet, sorgen, tristheten, hva det nå skulle være som er gjemt, glemt eller fortrengt. Kan hende ligger det i det ubevisste også, noe du ennå ikke har erfart eller blitt kjent med. Vi har en unik kapasitet og et stort potensiale, alle har det. Ikke alle har hatt muligheten til å vite nettopp det.

Maleri 35 x 100 cm. Til salgs. Pris ukjent