Om meg

Tove Eggen Hoffstad

Kunstterapeut

Om meg

Tove Eggen Hoffstad

 

Utdannelse: Jungiansk kunstterapeut ved Sattva Kunstterapeutisk Institutt i Tromsø (2012 - 2015)

 

Hovedoppgave i kunstterapi (2015 - 2017)

 

Diplomert kunstterapeut ved Sattva Kunstterapeutisk Institutt (2017)

 

Videreutdanning og fordypning ved Sattva Kunstterapeutisk Institutt, AKS auskin kreative senter, Vukku (2017 - 2019)

 

Trainee ved Sattva Kunsterapeutisk Institutt, AKS auskin kreative senter, Vukku (2017 - 2018)

 

Egen praksis

 

 

Om instituttet og utdannelsen: www.kunstterapi.net

 

Lærere og faglige veiledere: Therese Nin-Ti Falck og Kian Sloth Falck

 

Individuell veileder: Mona Helene Sand, AKS auskin kreative senter auskin.no

 

Yrkeserfaring: Undervisning i grunnskole, videregående skole, kulturskole og voksenopplæring, samt i asyl og flyktningmottak, billedkunst og norsk. Daglig leder i barnehage. Arbeid med miljø og aktiviteter i asylmottak. Selvstendig næringsdrivende.

 

Maler og tegner når jeg kan. Smelter og former glass i glassverkstedet.

"May the flowers fill your heart with beauty, may hope forever wipe away your tears, and, above all, may silence make you strong"

 

Chief Dan George.

 

 

Art for Life

"Det finnes minst to oppfatninger av oss som mennesker; den vi selv har, den andre har, og eventuelt den tredje, om vi tror på en kraft utenfor oss selv" Haldis Moren Vesaas. Fritt gjengitt

Mye av våre ressurser ligger i vårt ubevisste. En av metodene i kunstterapien er å arbeide med bl.a mytologisk symbolikk for å komme i kontakt. Her er engjørningen, dragen og meg i en alkymisk ramme. Vi fyrer opp omkring kolben, slik de gjorde i det kjemiske / mentale laboratoriet og omdanner det foreløbige ukjente stoffet til et fast og synlig materiale.

Drøm

Drømmene er en unik kilde til sannferdig informasjon om oss selv. Utover grunnleggende arketype (universellt) symbolikk er drømmeren eksperten på hva de inneholder. Hva som sover i oss kan våkne. Her er jeg i et bryllup med fiolette, overmodne kvinner. Jeg forsøkte å liste meg usett ut.

To rever i byen, usannsynlig, men kanskje kan det symbolisere "noe". I kunstterapien jobber vi med polaritene, de ofte motsetningsfylte dualitetene. Når vi vedkjenner oss polaritetene, opphører polaritetens makt. Ved aksept av motsetninger frigis energi.

 

Copyright © All Rights Reserved